Ostatko ensimmäistä kertaa? Käytä koodi - Hello ja saa 5% ALENNUS!

Toimitus Suomen sisällä 10€
Kori on tyhjä
Kori on tyhjä
Muttei ole koskaan liian myöhäistä korjata asiaa
Kaikki erektiolääkkeet
Kori on tyhjä
Kori on tyhjä
Muttei ole koskaan liian myöhäistä korjata asiaa

Löydä paras ratkaisu heille, jotka eivät ole tuttuja erektiohäiriölääkkeille, kattavalla Erektiohäiriön Aloituspakkauksellamme. Tämä huolellisesti harkittu pakkaus sisältää useita lääkkeitä sallien sinun kokeilla ja arvioida niiden tehokkuutta ja yhteensopivuutta omiin yksilöllisiin tarpeisiisi.

Löydä Itsellesi Sopiva Lääke

Erektiohäiriön Aloituspakkaus on suunniteltu auttamaan sinua tunnistamaan täydellinen lääke ja annostus yksilölliselle tilanteellesi. Kokeilemalla eri vaihtoehtoja voit varmistaa löytäväsi tehokkaimman hoidon pienimmällä määrällä haittavaikutuksia.

Pakkaus Sisältää

Erektiohäiriön Aloituspakkaus sisältää useita lääkkeitä auttaakseen sinua löytämään oikean hoidon:

Vaikka Viagran, Cialiksen, Levitran ja muiden samankaltaiset lääkkeiden (lukuun ottamatta Dapoxetinea) aktiivisilla ainesosilla on verrattavia vaikutuksia, ne eroavat vaikutuksen alkuajassa ja kestossa. Koepakkaus sallii sinun kokeilla ja tunnistaa, mikä lääke sopii parhaiten yksilöllisiin tarpeisiisi.

Edullista ja Kattavaa

Säästä rahaa ja aikaa kokeilemalla useita lääkkeitä kaiken kattavalla aloituspakkauksellamme. Ei tarvetta investoida täysiin pakkauksiin jokaista lääkettä pystyessäsi kokeilemaan niitä kaikkia yhdellä kätevällä pakkauksella.

Yksilöityä Hoitoa

Jokainen yksilö reagoi eri tavalla erektiohäiriölääkkeisiin, mikä tarkoittaa, että paras vaihtoehto sinulle ei välttämättä ole sama toisille. Tämä paketti antaa sinun löytää omiin erityisiin tarpeisiisi parhaiten sopivan hoidon.

Varoitukset ja Varotoimet

Ennen minkään Erektiohäiriön Aloituspakkauksen sisältämän lääkkeen käyttöä, ota yhteyttä lääkäriisi, mikäli sinulla on olemassa olevia sairauksia, tai mikäli käytät mitään muita lääkkeitä. On tärkeää varmistaa, että nämä hoidot ovat sinulle turvallisia ja sopivia.

Erektiohäiriön Aloituspakkaus ei välttämättä sovi henkilöille, joilla on tiettyjä sairauksia, tai jotka käyttävät tiettyjä lääkeaineita. Harkitse seuraavia ennen pakkauksen käyttöä:

Vältä pakkauksen käyttöä, mikäli sinulla on todettu:

 • Epätavallisen matala tai korkea verenpaine

 • Äskettäinen tai epävakaa angiina (rintakipu) 

 • Äskettäinen aivohalvauksen tai sydänkohtauksen historia 

 • Näön ongelmia

 • Sydämen rytmihäiriöitä (arytmia)

Mahdolliset vuorovaikutukset muiden lääkeaineiden kanssa voivat johtaa haittavaikutuksiin. Ole varovainen käyttäessäsi:

 • Sydänlääkkeitä (esim. sydämen vajaatoiminnalle, verenpainetaudille tai angiinalle)

 • Amyylonitriittiä sisältäviä lääkkeitä (tunnetaan “popperseina”)

 • Tiettyjä astmahoitoja

 • Kouristuksenestolääkkeitä

 • Tiettyjä masennuslääkkeitä

 • Tiettyjä antibiootteja tai sienilääkkeitä

 • HIV-lääkkeitä

 • Lääkkeitä eturauhasen laajentamiseen 

Mikäli sinulla on sairauksia, tai jos käytät lääkkeitä, joita ei ole tässä listattu, ota yhteyttä lääkäriisi ennen minkään erektiohäiriölääkkeen käyttämistä.

Varotoimenpiteet

Erektiohäiriölääkkeitä käytettäessä on suositeltavaa välttää raskaita aterioita, alkoholia ja greippimehua. Nämä asiat voivat heikentää lääkkeen vaikutustehoa tai aiheuttaa haittavaikutuksia.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Vaikka haittavaikutukset ovat yleensä lieviä ja harvinaisia, on tärkeää olla tietoinen mahdollisista erektiohäiriölääkkeisiin liittyvistä oireista. Yleiset haittavaikutukset sisältävät päänsäryt, pahoinvoinnin, kasvojen punoituksen, ruuansulatuksen ongelmat, huimauksen, muutokset näössä ja nenän tukkoisuuden. Harvinaisemmat haittavaikutukset voivat sisältää oksentelun, silmien ärsytyksen, muutokset verenpaineessa, uneliaisuuden, lihassäryt ja sydämentykytykset.

Aloita matkasi paranempaan seksuaaliterveyteen ja hyvinvointiin Erektiohäiriön Aloituspakkauksella. Löydä itsellesi täydellinen lääke ja ala nauttimaan tyydyttävämmästä ja antoisammasta intiimielämästä.