Ostatko ensimmäistä kertaa? Käytä koodi - Hello ja saa 5% ALENNUS!

Toimitus Suomen sisällä 10€
Kori on tyhjä
Kori on tyhjä
Muttei ole koskaan liian myöhäistä korjata asiaa
Kaikki erektiolääkkeet
Kori on tyhjä
Kori on tyhjä
Muttei ole koskaan liian myöhäistä korjata asiaa

Tiedot toimituksesta

Toimitus

Tavaroiden (kaikkien pakettien) kuljetukset verkkokaupastamme lähetetään suoraan Euroopan Unionista. Sinun ei tarvitse käydä läpi tullitarkastusta.
Kaikki paketit lähetetään 24 tunnin kuluessa maksusi vastaanottamisesta ILMOITETUSSA, huomaamattomassa paketissa.

Jokaisella tilauksella on seurantanumero paketin seuraamiseksi.
Mikäli et ole saanut sähköpostia, joka sisältää seurantanumerosi, otathan meihin yhteyttä ja me lähetämme sen sinulle uudestaan.

Maakohtaiset toimitusajat: 

(joskus kuriiripalvelu voi viivästyä hieman, etenkin marras- ja joulukuun kaltaisten kuukausien aikana)

Suomi: 3-5 arkipäivää - 10 EUR
Viro: 2-3 arkipäivää - 3 EUR
Latvia: 2-3 arkipäivää - 3 EUR
Liettua: 2-3 arkipäivää - 3 EUR
Kaikki muut Euroopan maat: : 4-8 arkipäivää - 13 EUR

Me emme lähetä paketteja sellaisiin maihin kuin: Norja, Iso-Britannia, Sveitsi ja muut Euroopan Unionin ulkopuolella olevat maat.

Mikäli tilaus ei saavu johtuen kolmannesta osapuolesta, esimerkiksi, jos kuriiripalvelu kadottaa paketin (näin voi käydä 1/200 tapauksessa), otamme vastuun täyden tilauksesi korvauksen lähettämisestä (pienellä lisälahjalla) ilman lisäkuluja.
Mikäli pakkaus kadotetaan kahdesti kolmannen osapuolen toimesta (emme ole koskaan kokeneet tämän tapahtuvan), suosittelemme vaihtamaan vastaanottajan tiedot uusiin ja sinun täytyy maksaa täydet toimituskulut ja meidän täytyy lähettää tilauksesi uudestaan (pienen lisälahjan kanssa).

Jos pakettia ei toimiteta ostajalle hänestä itsestään johtuvista syistä, esimerkiksi, mikäli se on varastoitu pakettiautomaattiin sallitun ajan verran (7 päivää), tai johtuen vääristä tiedoista (esimerkiksi väärä puhelinnumero), toimitus palautetaan meille ja meidän täytyy maksaa 7.36 EUR sen noutamisesta. Mikäli haluat toimittaa sen uudestaan, sinun täytyy maksaa palautuksesta ja lisätoimituskulut. Ole huolellinen, äläkä maksa liikaa.

Toimitus pakomatilla / pakettiautomaattiin:

  • Lähettääksemme paketin tarvitsemme sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja pakettiautomaatin nimen tai toimitusosoitteen. 
  • Mikäli et tiedä, mikä pakettiautomaatti sinun tulisi meille osoittaa, voit tarkentaa osoitetta (katu, kaupunki ja postikoodi riittävät) ja johtajamme löytää lähimmän pakettiautomaatin antamastasi osoitteesta. 
  • Tärkeää! Toimituspalvelun ehdot - mikäli tilaat paketin Viroon, puhelinnumeron täytyy olla virolainen. Sama pätee muihin maihin.
  • Paketti lähetetään, kun maksu on vastaanotettu.
  • Paketin saapuessa pakettiautomaattiin saat koodin oveen tekstiviestillä ja sähköpostilla.
  • VAROITUS: Mikäli vääriä yhteystietoja on annettu (sisältäen puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen), emme ole vastuussa lunastamattomasta paketista, emmekä hyvitä rahoja. Voimme kuitenkin muuttaa vastaanottajan yhteystietoja, puhelinnumeron tai sähköpostin 3 päivän sisällä paketin saapumisesta pakettiautomaattiin.

Kuriiritoimitus:

  • Lähettääksemme paketin tarvitsemme sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, etu-/sukunimen, osoitteen ja postinumeron.
  • Paketin saapuessa kuriirille hän ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse järjestääkseen toimitusajan tai lähettää sinulle toimitusajan tekstiviestinä. Mikäli kuriiri ei saa sinuun yhteyttä, paketti palautetaan meille. Katso toimittamattomien pakettien käyttöehdot yllä
  • VAROITUS: Mikäli vääriä yhteystietoja on annettu (sisältäen puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen), emme ole vastuussa lunastamattomasta paketista, emmekä hyvitä rahoja. Voimme kuitenkin muuttaa vastaanottajan yhteystietoja, puhelinnumeron tai sähköpostin 2 päivän sisällä paketin saapumisesta vastaanottajamaahan.